Selecteer een pagina

Ontwerp en vormgeving

Uw gehele event voorzien van vormgeving, werken met sfeer, een zwevende tafel, eten in een stilleven. Bloemen die passen, kleuren die schuren en licht dat versterkt. Wij hebben allen een kunst achtergrond en vrijdenken is dan ook onze specialiteit.

Tafelontwerp

Wij gieten kaarsen, vinden de perfecte ‘placemat’ en maken een passend menu ontwerp. Bloemen binnen het thema, kleuren die spetteren of vloeken.

Getekende menu’s

Menu’s kunnen we vormgeven of handmatig tekenen en beschilderen op aanvraag.

Tafelstyling

Van enkel het servies en kaarsen tot de volledige styling van de tafel. Wij luisteren graag naar u idee├źn en gaan hier dan mee aan de slag. Van simpel tot uitgebreid, van ingetogen tot extravert.

Ontwerp

Wij kunnen iets geheel nieuws voor u bedenken. Op het gebied van tafelaankleding, menu ontwerp, een centraal object, tot aan een gehele ruimte transformeren. Wij speken dan met u af en gaan aan de slag van moodboard tot eind product.

Belangrijk om te weten, dit is geen last minute werk, hier moet ruimte, tijd en geld voor zijn.

Vormgeving

Bij vormgeving geven wij u idee vorm. Dit gaat uit van u eerste gedachte en thema. Menu’s in een bestaande stijl, bloemen en kleuren die daarbij passen.

Algemene voorwaarden

Wij verzorgen met veel liefde en nauwkeurigheid u feest, bruiloft of event. Om dit goed te kunnen doen maken wij graag afspraken. Hier vindt u onze Algemene voorwaarden.

Druk op de pagina voor volledige weergave.