Selecteer een pagina

Ons eten & voorbeeld menu’s

Studio Buik ontwikkelt op maat. Wij houden ervan om elke keer weer iets nieuws te bedenken. Natuurlijk hebben onze vaste klanten en wijzelf favoriete gerechten, maar bovenal worden we graag uitgedaagd om elke keer weer iets anders te doen. Wij maken alles waar mogelijk zelf.

Persoonlijk

Wij zijn benieuwd waar u van houdt en waar u niet van houdt. Vlees of vis als element in het menu, vegetarisch of vegan, wij horen het graag. Wat is u lievelingskeuken, waar heeft u speciale herinneringen aan en wat is u budget. Wij verwerken het graag op een originele en verrassende manier in ons menu.

Dieet of allergie

Wij denken graag met u mee, geen enkel dieet of allergie is een probleem voor ons. Geef het op tijd en van te voren aan zodat wij dit op een passende manier kunnen verwerken.

Walking diner

Een walking diner wordt staand gegeten, kleine culinaire gerechten die enkel prikkend met een vork wordt opgegeten. Een walking diner verzorgen wij van vier tot tien kleine gangen. De gasten kunnen ongedwongen met elkaar praten en rondlopen, het eten komt naar je toe!

Sitdown diner

Iedereen zit aan mooi gedekte tafels, gezamenlijk genieten van een twee tot vijftien gangen diner.

Buffet

Van soep buffet, Italiaans of mediterraans buffet tot Chinees of Aziatisch buffet. We maken alles zelf en kunnen dan ook alle verschillende smaken samen brengen tot een passende geheel.

Voorbeeld menu’s

Hieronder vindt u enkele voorbeeld menu’s, klik op de afbeeldingen om het menu te vergroten.