Selecteer een pagina

Locaties

Wij komen naar u toe, overal, binnen en buiten Amsterdam, binnen of buiten Nederland. Wij deinzen niet terug voor een in eerste instantie onmogelijk lijkende opdracht. Wij houden van uitdagingen, de essentie blijft dat we samen het ideale diner, feest of evenement neerzetten. Wij kijken per locatie wat er nodig is en welke mogelijkheden er zijn.

Wij werken samen met verschillende locaties binnen en buiten Amsterdam.

Locaties

Veel locaties verzorgen hun eigen catering of hebben één of meerdere ‘preferred’ cateraars. Wij zijn ‘preferred’ cateraar van enkele locaties, een greep uit deze locaties vind je hieronder. Daarnaast staan wij open voor elke samenwerking, als de locatie ja zegt gaan wij in gesprek om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat hun wensen en verwachtingen zijn.

Je kan ook kiezen voor je eigen huis, bedrijfspand, kantoor, leegstaand pand, een maisveld, camping of een bos. Wij komen graag naar je toe, we kunnen een locatie omtoveren tot alles waar je van droomt. Van restaurant op locatie tot bijzondere borrel plek.

Locaties vrij van vaste cateraars

De locaties van Stadsherstel Amsterdam:

De kromhout hallen

Westergasfabriek – diverse locaties

Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus – natuur en buitengevoel in het hart van Amsterdam. Drie klimaten, palmen, vlinders en vooral veel groen waarin je jouw feest, diner of evenement mag laten plaatsvinden. Studio BUIK is één van de cateraars die u van lekkers mag voorzien. Wij genieten elke keer weer van deze plek en dat doen we graag samen met u.

De Ceuvel – Galerie – WDSTCK

De Ceuvel staat voor duurzame en eerlijke producten; net als wij. Samen verzorgen wij de exclusievere en grotere evenementen op hun  event locatie WDSTCK.

Vindt u duurzaamheid belangrijk en wilt u op een bijzondere en stijlvolle locatie in Amsterdam Noord aan het water u event laten plaatsvinden met bijzondere snacks of een diner neem dan contact op met de Ceuvel.

Bind – Zaandam

BIND faciliteert en organiseert creatieve gebeurtenissen. Momenten van verbazing, plezier en verdieping door middel van kunst, kennis, dialoog en meer. De huiskamer van BIND is een plek die u ook kunt afhuren voor u eigen evenement. Daarnaast dient deze als koffiekamer, werkplek, ontmoetingsruimte en clubhuis voor de Hembrug-liefhebber.

’t Buro

De plek die wij als Buik ‘thuis’ noemen is ook af te huren. Het is niet de meest voor de hand liggende plek, het is een oud politie bureau en onze keuken zit in de voormalige politie kantine. Er zijn veel verschillende ruimtes, wij toveren deze met liefde om en kunnen hier alles voor u verzorgen.

Wij komen naar jou toe!