Selecteer een pagina

Snacks

Elke dag gaan wij op zoek naar nieuwe smaakcombinaties. We proeven, kijken en ruiken. Wij staan voor een kwaliteit en houden van eerlijke producten.

Wij rollen de bitterballen zelf, elke bitterbal is dan ook uniek. Wij zijn benieuwd naar u thema van het event, u lievelingssmaken of u lievelingskeuken. Met die informatie gaan wij aan de slag en maken wij een nieuwe oer Hollandse bitterbal met een BUIK twist.

Wij houden van snacks

Wij ontwikkelen alles op maat en gaan graag de uitdaging aan om een nieuwe, bijzondere, verrassende en vooral lekkere snack voor u te ontwikkelen. Wij reizen de wereld over om alle verschillende windstreken met de daarbij behorende smaken te begrijpen en te vertalen in nieuwe verrassende smaakcombinaties.

Duurzaam

Soms is er aan het einde van een klus eten over, dit verwerken wij dan vaak weer in verassende nieuwe snacks. Waarvan we zelf ook nog niet wisten dat het bestond. Zo kunnen we elke keer ook weer onszelf verassen en worden we gedwongen om verder te ontwikkelen en krijgen we ook de mogelijkheid om van alles uit te proberen

Bitterballen

Bitterballen een oer Hollands product dat wij de wereld mee over nemen. Wij combineren er rustig op los en brengen de verschillende wereldkeukens samen in verschillende bitterballen. Daag ons uit met u lievelings smaken en wie weet maken wij er een bijzondere bitterbal van.

Hapjes

Smaak is het allerbelangrijkste, wij proberen je op elk moment en met elke hap te verrassen en te prikkelen. Daarnaast vinden wij vorm, presentatie en kleur ook belangrijk, want we eten ook met de ogen.