Selecteer een pagina

LOCATIES

Wij komen overal, binnen en buiten Amsterdam. Binnen of buiten Nederland. Wij schrikken niet terug van misschien wel onmogelijke gewaande opdrachten. Wij houden van uitdagingen. Wat wij essentieel vinden is dat we samen het ideale diner, feest of evenement neerzetten. Wij kijken naar de plek en wat daar nodig is. Wij werken ook samen met verschillende locaties binnen en buiten Amsterdam.

Locaties

Veel locaties verzorgen hun eigen catering of hebben een of meerdere prefered cateraars. Wij werken ook samen met enkele van deze locaties, de desbetreffende locaties vind je hieronder. Daarnaast staan wij open voor elke samenwerking, als de locatie ja zegt gaan wij in gesprek met de locatie om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat zij willen en verwachten.

Je kan ook kiezen voor je eigen huis, bedrijfspand, kantoor, leegstaand pand, een maisveld, camping of een bos. Wij komen graag naar je toe, we kunnen een locatie omtoveren tot alles waar je van droomt. Van restaurant op locatie tot bijzondere borrel plek wij komen naar je toe in en om Amsterdam, in Nederland of in het buitenland.

Locaties vrij van vaste cateraars

De locaties van Stadsherstel Amsterdam:

De kromhout hallen

Westergasfabriek – diverse locaties

Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus – natuur en buitengevoel in het hart van Amsterdam. Drie klimaten, palmen, vlinders en vooral veel groen waarin je jouw feest, diner of evenement mag laten plaatsvinden. Studio BUIK is 1 van de cateraars die u van lekkers mag voorzien. Wij genieten elke keer weer van deze plek en dat doen we ook graag samen met u.

De Ceuvel – Galerie – WDSTCK

De Ceuvel staat voor duurzame en eerlijke producten, net als wij. Wij werken samen om evenement te verzorgen in 1 van hun event locaties, WDSTCK. Wilt u op een bijzondere en stijlvolle locatie in Amsterdam Noord aan het water u event laten plaatsvinden en verzorgen met bijzondere snacks of een diner neem dan contact op met de Ceuvel.

Bind – Zaandam

BIND faciliteert en organiseert creatieve gebeurtenissen. Momenten van verbazing, plezier en verdieping door middel van kunst, kennis, dialoog en meer. De huiskamer van BIND is een plek die u ook kunt afhuren voor u eigen evenement. Daarnaast dient deze als koffiekamer, werkplek, ontmoetingsruimte en clubhuis voor de Hembrug-liefhebber.

’t Buro

De plek die wij als Buik ‘thuis’ noemen is ook af te huren. Er zijn verschillende ruimtes en wij kunnen dan alles voor u verzorgen. Het is niet de meest voor de hand liggende plek, het is een oud politie bureau maar wij toveren het met veel liefde om tot een bijzonder plek die je nog niet eerder zag.

Wij komen naar jou toe!