Selecteer een pagina

Food concept

Studio Buik ontwikkeld op maat. Een ervaring kan op veel verschillende manieren tot stand komen en Studio buik ontwerpt vanuit het eten een totaalconcept. Soms werken wij ook samen met externe bureau’s om een totaalconcept uit te voeren.

Menu

Wij creëren graag samen met u een menu. Omschrijf het thema, u lievelingsgerecht of een gerecht uit u jeugd.

Wij gaan uit van smaak, kleur en beleving, daaruit ontstaan bijzondere smaken en smaakcombinaties. Het beginpunt van u BUIK ervaring.

Gastvrijheid

Wij willen u als klant in de watten leggen. Geef aan wat voor u belangrijk is en wij kijken hoe dat binnen onze mogelijkheden is in te passen.

Wij nemen het voor heel even van u over, wij zijn netjes en punctueel maar daarnaast proberen wij de avond of het evenement zo goed mogelijk aan te voelen en daarin mee te bewegen waar nodig.

Concept

Studio BUIK is altijd bezig met researchen om nieuwe belevingsconcepten te ontwikkelen en verrassende situaties te creëren. Dit kunnen we ook voor u doen om u evenement zo goed mogelijk vorm te geven en aan te vullen waar nodig.

Geen concept

Wilt u niet een geheel nieuw concept, maar iets waar u zich juist thuis en comfortabel bij voelt. Ook dat doen wij, we horen graag wat u lekker en fijn vindt en voeren dit uit.