Selecteer een pagina

Ons eten & voorbeeld menu’s

Studio Buik ontwikkelt op maat. Wij houden ervan om elke keer weer iets nieuws te bedenken. Natuurlijk hebben onze vaste klanten en wijzelf favoriete gerechten, maar bovenal worden we graag uitgedaagd om elke keer weer iets anders te doen. Wij maken alles waar mogelijk zelf.

Persoonlijk

Wij zijn benieuwd waar u van houdt en waar u niet van houdt. Vlees of vis als element in het menu, vegetarisch of vegan, wij horen het graag. Wat is u lievelingskeuken, waar heeft u speciale herinneringen aan en wat is u budget. Wij verwerken het graag op een originele en verrassende manier in ons menu.

Dieet of allergie

Wij denken graag met u mee, geen enkel dieet of allergie is een probleem voor ons. Geef het op tijd en van te voren aan zodat wij dit op een passende manier kunnen verwerken.

Food concept

Studio Buik ontwikkelt op maat. Wij houden ervan om elke keer weer iets nieuws te bedenken. Natuurlijk hebben onze vaste klanten en wijzelf favoriete gerechten, maar bovenal worden we graag uitgedaagd om elke keer weer iets anders te doen. Wij maken alles waar mogelijk zelf.

Menu

Wij creëren graag samen met u een menu. Omschrijf het thema, u lievelingsgerecht of een gerecht uit u jeugd.

Wij gaan uit van smaak, kleur en beleving, daaruit ontstaan bijzondere smaken en smaakcombinaties. Het beginpunt van u BUIK ervaring.

Gastvrijheid

Wij willen u in de watten leggen. Geef aan wat voor u belangrijk is en wij kijken hoe dat binnen onze mogelijkheden is in te passen.

Wij nemen het voor heel even van u over, wij zijn netjes en punctueel maar daarnaast proberen wij de avond of het evenement zo goed mogelijk aan te voelen en daarin mee te bewegen waar nodig.

Walking diner

Een walking diner wordt staand gegeten, kleine culinaire gerechten die enkel prikkend met een vork wordt opgegeten. Een walking diner verzorgen wij van vier tot tien kleine gangen. De gasten kunnen ongedwongen met elkaar praten en rondlopen, het eten komt naar je toe!

Sitdown diner

Iedereen zit aan mooi gedekte tafels, gezamenlijk genieten van een twee tot vijftien gangen diner.

Buffet

Van soep buffet, Italiaans of mediterraans buffet tot Chinees of Aziatisch buffet. We maken alles zelf en kunnen dan ook alle verschillende smaken samen brengen tot een passende geheel.

Concept

Studio BUIK is altijd bezig met researchen om nieuwe belevingsconcepten te ontwikkelen en verrassende situaties te creëren. Dit kunnen we ook voor u doen om u evenement zo goed mogelijk vorm te geven en aan te vullen waar nodig.

Geen concept

Wilt u niet een geheel nieuw concept, maar iets waar u zich juist thuis en comfortabel bij voelt. Ook dat doen wij, we horen graag wat u lekker en fijn vindt en voeren dit uit.

Voorbeeld menu’s

Hieronder vindt u enkele voorbeeld menu’s, klik op de afbeeldingen om het menu te vergroten.