Selecteer een pagina

Zij gingen u voor

Een kleine greep uit onze opdrachtgevers.

OVER Studio BUIK

Wij zijn specialist in het samenbrengen van smaken, de smaken uit een bepaalde keuken of vanuit alle windstreken. Wij reizen veel zodat we deze smaken goed begrijpen en kunnen vertalen naar onze smaak, met een ‘BUIK’ twist. We hebben allemaal een achtergrond in de kunsten, dat zie je terug in de vormgeving en op het bord. We spelen in op de grote van het event, de ruimte, de gelegenheid, het thema en het budget. Wij creëren op maat.

Wie zijn wij?

Tamara van der Leek

Else de Bruin

Silvie Konings

Tamara van der Leek

Tamara houdt van de Aziatische keuken, in het bijzonder de Chinese keuken. Zij is smaken verteller en daarnaast een beeldverteller. Afgestudeerd als beeldendkunstenaar houdt zij van experimenteren en nieuwe smaken creëren.

Else de Bruin

Else de Bruin geeft vorm en creëert, zij is elke keer op zoek naar nieuwe smaken die haar inspireren om van daaruit de bouwstenen te hebben voor nieuwe smaken. Zij is afgestudeerd theatervormgever en dat zorgt ervoor dat zij elke plek en elke tafel een nieuwe verrassende look kan geven. Belangrijk altijd is dat het aansluit bij de persoon of het bedrijf, dat je verrast wordt en mag thuiskomen tegelijk.

Silvie Konings

Silvie houdt van alles wat nieuw is. Zij is altijd op zoek naar nieuwe smaken en nieuwe verhalen. Zij onderzoekt en brengt smaken samen, combinaties die je nog niet eerder samen proefde. Naast smakenverteller is zij filmmaker en fotograaf, waarbij dezelfde nieuwsgierigheid haar drijft in haar zoektocht naar nieuwe beelden en verhalen.

Studio BUIK

{
Studio BUIK ” Jullie maken de woorden waar. Geruisloos, verassend en vooral vol van smaak!”

Adres

Klimopweg 2

1032 HZ

Amsterdam

Telnr.

+31 6 46313400

Email

mail@studiobuik.nl